Mælkeskummer

 

Hurtige tips og tricks

  • Brug altid frisk mælk for at opnå det bedste resultat.
  • Mælk med lavt fedtindhold giver typisk mere skum.
  • Mælk med højt fedtindhold giver typisk mere smag.
  • Hæld altid mælkeskummet i kaffen straks efter endt program.  
 

 

Sådan laver du en god kop Cappuccino !

Du skal bruge: Kaffe kapsler og en Mælkeskummer.

 

1. Start med at vælge hvilken type skum du ønsker. Vi anbefaler at du vælger tykt skum. ( OBS: Kaffen skal være klar før mælkeskummeren er færdig )


2. Vælg derefter hvilken Espresso du vil have. Vi anbefaler vores Verona kapsler. ( Du bestemmer selv om det skal være en dobbelt espresso )


3. Kaffen er færdig, du er næsten klar.


4. Når mælkeskummeren bipper, er den færdig. Hæld straks mælkeskummet over i kaffekoppen. Det giver det bedste resultat. ( Hvis du har mod på det, så kan du forsøge at lave forskellige mønstre i kaffen. )

 

 

 

Hurtig rengøring af din mælkeskummer.

  1. Skyl din mælkeskummer med koldt vand.

  2. Fjern piskehovedet og fyld derefter mælkeskummeren med lunkent sæbevand

  3. Vask indersiden af mælkeskummeren med en ren klud

  4. Tør mælkeskummeren af.

 

Se vores videoguide til hvordan du hurtigt kan rengøre din mælkeskummer

 


 

 


 

 

 



 

 


 

 

 

 

 

 

Instagram

@realcoffeepods

Privatlivspolitik Cookiepolitik