Hurtige tips og tricks
-
Brug altid frisk mælk for at opnå det bedste resultat.
-
Mælk med lavt fedtindhold giver typisk mere skum.
-
Mælk med højt fedtindhold giver typisk mere smag.
-
Hæld altid mælkeskummet i kaffen straks efter endt program.
Sådan laver du en god kop Cappuccino !
Du skal bruge: Kaffe kapsler og en Mælkeskummer.
1. Start med at vælge hvilken type skum du ønsker. Vi anbefaler at du vælger tykt skum. ( OBS: Kaffen skal være klar før mælkeskummeren er færdig )
2. Vælg derefter hvilken Espresso du vil have. Vi anbefaler vores Verona kapsler. ( Du bestemmer selv om det skal være en dobbelt espresso )
3. Kaffen er færdig, du er næsten klar.
4. Når mælkeskummeren bipper, er den færdig. Hæld straks mælkeskummet over i kaffekoppen. Det giver det bedste resultat. ( Hvis du har mod på det, så kan du forsøge at lave forskellige mønstre i kaffen. )
Hurtig rengøring af din mælkeskummer.
- Skyl din mælkeskummer med koldt vand.
-
Fjern piskehovedet og fyld derefter mælkeskummeren med lunkent sæbevand -
Vask indersiden af mælkeskummeren med en ren klud -
Tør mælkeskummeren af.
Se vores videoguide til hvordan du hurtigt kan rengøre din mælkeskummer